صفحه اصلی / دسته‌بندی نشده / طرز تهیه میرزا قاسمی
1

طرز تهیه میرزا قاسمی

‍میرزا قاسمی

1

✏️مواد لازم برای۴ نفر

🔸گوجه فرنگی (نگینی شده)  ۳ عدد

🔸رب گوجه ‌فرنگی   ۱ قاشق غذا خوری

🔸تخم مرغ   ۳ عدد

🔸سیر تازه  ۱ بوته

🔸بادمجان قلمی ( یک کیلو گرم )   ۸ عدد

🔸نمک و زردچوبه و فلفل سیاه    به مقدار لازم

🔸روغن    به مقدار لازم

♨️طرز تهیه

🔹ابتدا بادمجان ها را شسته و آماده کباب کردن می کنیم و روی پوست آن ها به صورت خط های با چاقو وارد می کنیم تا در حین کباب شدن مغز پخت شوند.

🔹در صورت امکان بهتر است که بادمجان ها بر روی ذغال کباب شوند تا طعم دودی بهتری بگیرند البته امکان کباب کردن بر روی شعله گاز و حتی بر روی سینی فر نیز هست.

🔹بعد از سوختن پوست بادمجان و نرم شدن شان ( در صورتی که تردید دارید به خوبی پخته نشده اند می توانید یک چوب کبریت را داخل آن فرو کنید اگر به راحتی وارد بادمجان شد نشان از پختگی آن می دهد ) .

🔹بعد از اطمینان از کبابی و نرم شدن بادمجان ها باید پوست آن ها را بکنید نکته قابل عرض در این مورد زمان پوست کردن هست که اگر بادمجان سرد شود پوست آن به سختی و با گوشت کنده خواهد شد پس باید عجله کنید و تا بادمجان ها داغ هستند پوستشان را بکنید.

حال باید بادمجان ها را در ظرف بکوبید تا کاملا له شود. در ظرفی دیگر نیز سیر ها را کوبیده و یا رنده کنید. روغن را داخل تابه داغ کرده و سیر های کوبیده شده را اضافه کنید و نمک و فلفل و زردچوبه را هم همینطور.

🔹بعد از اینکه سیر ها طلایی شد بادمجان های کوبیده شده را نیز اضافه کنید و شروع به تفت دادن مواد با حرارت کم کنید.

🔹در همین حین گوجه های نگین شده را به ماهیتابه افزوده و به مدت ۱۵ دقیقه با شعله کم بگذارید تا آب غذا خشک گردد. بعد از زمان ذکر شده زمانی که غذا به روغن افتاد آن را هم زده و در صورت تمایل کمی رب و آبلیمو اضافه کنید.

🔹در ماهیتابه دیگر چند عدد تخم مرغ را داخل روغن انداخته و هنگامی که تخم مراغ شروع به سفت شدن نمود به میرزا قاسمی مان اضافه میکنیم و به مدت چند دقیقه مواد را کاملا هم می زنیم.

درباره fateme piran

این مطالب را نیز ببینید!

1

طرز تهیه ترشی کدو و پیاز

آموزش درست کردن ترشی کدو و پیاز

1

آموزش پخت اردور بادمجان

آموزش پخت اردور بادمجان بسیار خوشمزه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *