صفحه اصلی / پیتزا و ساندویچ / طرز تهیه کیک ساندویچ

طرز تهیه کیک ساندویچ

مواد اولیه :
ژامبون یا رست بیف ۴ ورق یک سانتی
نان تست برش نخورده ۱ عدد
گوجه فرنگی ۳ تا ۴ عدد
سس مایونز ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری
پنیر خامه ای ۵۰۰ گرم
جعفری ۲ قاشق غذا خوری
گشنیز خرد شده ۲ قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه کیک ساندویچ خوشمزه

دور تا دور نان را با کارد به قطر یک سانت بردارید. بقیه ی نان را از عرض چهار برش بزنید. پنیر خامه ای را با سس مایونز مخلوط کنید تا به صورت کرم در آید.به گوجه فرنگی های ورقه شده کمی نمک بزنید. یک لایه نان را ظرف مورد ظرف مورد نظر قرار داده، رویش را کرم مالیده، ژامبون را روی آن قرار دهید. (ژامبون ها را به اندازه ی نان برش بزنید).
به یک لایه ی دیگر کمی کرم زده، روی ژامبون قرار داده کمی فشار دهید تا به لایه ی ژامبون بچسبد.دوباره روی نان را کرم مالیده دو ظرفش را گوجه فرنگی اسلایس شده قرار دهید.بین دو گوجه فرنگی را نیز جعفری و گیشنیز خردشده بریزید.
به نان بعدی کرم مالیده و آن را روی گوجه فرنگی قرار دهید. دوباره روی نان کرم زده ژامبون بگذارید. به آخرین لایه، کرم زده روی ژامبون قرار دهید. کمی فشار داده تا به هم بچسبد. روی تمام سطح کرم بکشید و در پایان مقداری از کرم را با چند قطره رنگ قرمز به رنگ صورتی در آورده و روی کیک را تزیین کنید. این کیک را به مدل های مختلف می توان درست کرد.

sooran.com

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

fo3231

طرز تهیه پیتزا لازانیا

مواد لازم: سوسیس کالباس قارچ فلفل دلمه گوشت چرخ کرده هرکدام بمقدار۲۵۰گرم پیاز داغ دوقاشق …

fo42321

طرز تهیه لقمه های سوخاری

مواد لازم برای لقمه های سوخاری :  پیاز حلقه حلقه شده ی یک سانتی  یک …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *