صفحه اصلی / غذاهای ایرانی / طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی

طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی

مواد لازم

  • برنج ۳ فنجان
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • زرشک ۱ فنجان
  • ماست خامه ای ۱ فنجان
  • سینه مرغ ۲ عدد
  • کره ۱۰۰ گرم
  • روغن نصف فنجان
  • زعفران دم کردن ۵ قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه

مرحله ۱

ابتدابرنج را با آب نیم پز میکنیم

مرحله ۲

ماست و تخم مرغ و زعفران را در ظرف جداگانه ای مخلوط میکنیم

مرحله ۳

مرغ را با پیاز و فلفل دلمه میپزیم و پس از اینکه کامل پخت آن را قطعه قطعه میکنیم و کمی زعفران به آن میزنیم

مرحله ۴

مخلوط ماست و تخم مرغ را با برنج آبکش شده تزکیب میکنیم

مرحله ۵

قالب مورد نظر خود را چرب میکنیم و یک لایه برنج میریزیم و لایه ی بعدی را مرغ میریزیم و در آخر نیمه باقی مانده برنج را میریزیم و به مدت ۳۰ دقیقه در فر دمای ۱۸۰ درجه قرار میدهیم

منبع: مواد لازم

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

1

طرز تهیه للک با میگو

امروز طرز تهیه یک غذای جدید با نام للک یا گمنه(بلغور آسیاب شده) با میگو را در این بخش قرار داده ایم.

1

شوید پلو

آموزش پخت شوید پلو خوشمزه و لذیذ.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *